Tiktok Sandık Hilesi 2024 (Güncel)

tarafından
12
Tiktok Sandık Hilesi 2024 (Güncel)

Tiktok Sandık Hilesi 2024 (Güncel), blog bölümümüzde Tiktok Sandık Hilesi 2024 (Güncel) ile ilgili bilgi topladık.

Tiktok Sandık Hilesi 2024 (Güncel)

  • Tiktok Sandık Hilesi 2024
  • Tiktok Sandık Hilesi Hakkında

TikTok, son haftalarda popüler hale gelen ve bir çok özelliği bünyesinde barındıran bir sosyal platform uygulamasıdır. TikTok sandık hilesi 2024, son haftalarda bir çok kullanıcı aracılığıyla sorulan bir konu. Bugün sizinle TikTok kasalarının açılması ile ilgili bildiğimiz her şeyi sunacağız.

Tiktok Sandık Hilesi 2024

TikTok, içinde sırlar barındıran ve çok fazla kullanılan bir Sandık özelliğidir. Seçtiğiniz bir dizi madeni para ile kutuyu açabilirsiniz. Sandıkta öyle bir güzellik var ki en düşük 20 jeton değer, kutuyu canlı açarken tespit ettiğiniz kişi sayısına göre rastgele 20 jetonu seyirciye dağıtıyorsunuz. Bu sevkiyat kişi başı 1-2 jeton olarak yapılmaktadır. 20 yerine 300-400 jeton seçerseniz, daha fazla jeton dağıtılacaktır. Kaç insana dağıtmak istediğinizi seçebilirsiniz.

Burada memenin son kullanma tarihi geçtiğinde memenin altında “AÇIK” yazan bir buton belirecektir. Oy sandığının bir kısmını eklemek için bu düğmeye basın.

Tiktok Sandık Hilesi Hakkında

TikTok kutularını açarken lykwollerin çeşitli hareketlerini yahut danslarını yaparak coin miktarını ve olasılığını yükseltmek olabilecek değildir. Lakin, kullanıcılar özel bir uygulama oluşturmuşlardır.

Telefona Auto Clicker uygulamasını kurdular ve “aç” yazan kısıma yerleştirdiler. Bunun yanında süre dolduğunda vakit kaybetmeden bir düğmeye basarlar. Bunun jeton iniş şansınızı arttırdığı bilgisi yer alıyor. Bu taktik dışında TikTok sandığını açmak için bilinen bir hile yok.

Tiktok sandık hilesi videolu anlatımda da görebileceğiniz üzere en güvenilir biçimde anlatıldığı üzere gerçekleştirebileceğiniz bir eylemdir. Kesinlikle zararlı ve 3.parti yazılımları cihazınıza indirmenizi tavsiye etmeyiz. Bu güvenliğiniz için tehlikeli olabilir.