PS Plus Ağustos 2024 Oyunları

tarafından
8
PS Plus Ağustos 2024 Oyunları

PS Plus Ağustos 2024 Oyunları, blog bölümümüzde PS Plus Ağustos 2024 Oyunları ile ilgili bilgi topladık.

PS Plus Ağustos 2024 Oyunları

  • PS Plus 2024 Ağustos Oyunları Listesi
    • PS Plus Avantajları
    • Playstation Plus 2024 Ücretsiz Alabilir miyim?

PS Plus 2024 Ağustos oyunları yazımızdan tüm okuyuculara merhabalar. Konumuz zamanı geldikçe aydan aya güncellenecektir. Playstation Ağustos 2024 oyunları makalemizde olacaktır. Şu an ise en güncel açıklanan oyunları siz değerli okurlarımız için makalemizde sunacağız. Gelecek ayın oyun listesini düşünüyorsanız blogamca.com sitemizi düzenli olarak takipte kalarak öğrenebilirsiniz. Sizler için düzenli olarak paylaşıyor bulunacağız. Video’nun altında ise yazılı liste mevcut olacak.

PS Plus 2024 Ağustos Oyunları Listesi

Evet arkadaşlar, gördüğünüz üzere her ay güncel bir şekilde en son açıklanan ps oyunları listesi ay ay makalemizde güncel bir şekilde sizlerle olacak. Hem videolu, hem de yazılı olarak açıklıyor ve sizlerle paylaşıyor bulunacağız.

  • Observer System Redux
  • Borderlands 3
  • Stonefly
  • Liste güncellenecektir, takipte kalınız.

PS Plus Avantajları

Playstation için Plus kullanıcı hesabıniz aracılığıyla online oyunları oynayabilirsiniz. Ayrıca düzenli olarak her ay üyeliklere özel indirilebilecek oyunlar, özel indirimler ve çok daha yükseksı için 100GB bunun bunun yanındalıklı bir alan sahibi olursunuz. Buna benzer açılardan PlayStation Plus kullanıcı hesabı gerçekten fazla avantajlıdır diyebiliriz.

Playstation Plus 2024 Ücretsiz Alabilir miyim?

Bu sorunun cevabı ise bir bakıma evet, bir bakıma hayır. Şöyle ki eğer önceden PS Plus üyesi olmadı iseniz ve bu kampanyadan yaraylanmadıysanız siz değerli okurlarımız için, PlayStation 14 günlük bir ücretsiz deneme sürümü sağlamaktadır. Yani evet, ücretsiz olarak “14 gün” kullanma şansınız var. Lakin bu 14 günün sonunda mutlaka kullanıcı hesabınizi iptal etmeyi unutmayınız aksi takdirde kullanıcı hesabıniz ücretli üyeliğe dönüşür.

ps plus ocak 2024 oyunları

Unutmadan 14 gün dolduğunda kullanıcı hesabınizi iptal ederek ücretsiz olarak 14 gün deneyimlemiş olma şansınız var. Eğer satın almak isteğe göre bu deneme sürümünün sonrasında tercihiniz ile satın alabilirsiniz. Deneme sürümünün sonunda kullanıcı hesabınizi sonlandırmayı tercih ederseniz hesap ayarları kısmınızdan bu işlemi rahatlıkla yapabilirsiniz. Ayrıca PlayStation ücretsiz olarak sunduğu 14 gün için bi hayli ılımlı yaklaşıyor çünkü bizlere deneme sürümü bittikten sonra kullanıcı hesabı iptal etmek için 24 saat tanıyor ve böylelikle bizden direkt para çekmiyor.

PS Plus 2024 Ağustos konumuz şuan için bu biçimdeydi, dediğimiz gibi 2024 senesinin Ağustos ayında ve devamında sürekli olarak olarak konumuz güncellenecek ve yeni oyunlar sizlerle burada düzenli olarak paylaşılacak.