Kurtuluş Lisesi Dizisi: Oyuncular, Kıyafetler ve Çekim Yerleri

tarafından
11
Kurtuluş Lisesi Dizisi: Oyuncular, Kıyafetler ve Çekim Yerleri

Kurtuluş Lisesi Dizisi: Oyuncular, Kıyafetler ve Çekim Yerleri, dizi bölümümüzde Kurtuluş Lisesi Dizisi: Oyuncular, Kıyafetler ve Çekim Yerleri başlıklı yazımızın detayları.

Kurtuluş Lisesi dizisi, Gain platformunda seyircilerle bir araya gelecek. Han Medya’nın yapımcılığını üstüne aldığı dizi, Japon mangası Limit’den çevirilmiştir. Oyuncu kadrosu, hikayesi, karakterlerin kıyafetleri ve çekim yerleriyle alakalı detayları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.

Kurtuluş Lisesi Dizisi Oyuncuları

Kurtuluş Lisesi Dizisi Oyuncuları
Kurtuluş Lisesi Dizisi Oyuncuları

Miray Akay
Aslıhan Kapanşahin
Aslıhan Karalar
Cansu Sabancı
Sedef Çalışır
Erdem Şanlı
Çağla Boz

Miray Akay, Kurtuluş Lisesi dizisinin başrol oyuncusu olarak karşımıza çıkacak. 17 Temmuz 2000’de Ukrayna’da doğan Akay, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi’nden mezun oldu. Üç yaşından bu yana çeşitli reklam ve kliplerde yer alarak oyunculuk kariyerine başlayan Miray Akay, Bitmeyen Şarkı dizisiyle profesyonel oyunculuğa geçiş yaptı. Dayan Yüreğim, Güneşin Kızları, Ah Nerede, Kelebeğin Rüyası, Bizim Hikaye gibi projelerde de rol aldı.

Aslıhan Kapanşahin

Aslıhan Kapanşahin, Kurtuluş Lisesi dizisinin bir başka başrol oyuncusu olarak bizlerle bir araya gelecek. 2 Kasım 2000’de İstanbul’da doğan Kapanşahin, Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü’nde eğitim aldı. Daha sonra Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde öğrenim gördü. Yeter, Ufak Tefek Cinayetler, Hayatımın Şansı, Filme Gel, Paramparça gibi projelerde bulunan Kapanşahin, özellikle Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisiyle tanındı.

Aslıhan Karalar: Başarılı Model ve Oyuncu

Kurtuluş Lisesi Dizisi: Oyuncular, Kıyafetler ve Çekim Yerleri
Kurtuluş Lisesi Dizisi: Oyuncular, Kıyafetler ve Çekim Yerleri

Aslıhan Karalar, 27 Nisan 1999’da Ankara’da dünyaya geldi. Ankara Bilkent Uluslararası Laboratuvar Lisesi’nden mezun oldu ve sonrasında Londra’da Kings College Üniversitesi’nde İşletme eğitimi aldı. 2017 senesinde Best Model of The World birincisi olan Aslıhan Karalar, bunun yanı sıra başarılı bir modeldir. 2018’de Şahin Tepesi dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan Aslıhan Karalar, önceden Doğu, Kuruluş Osman, Alparslan Büyük Selçuklu, ve Camdaki Kız gibi yapımlarda da yer almıştır.

Cansu Sabancı: Yeni Yetenek

Kurtuluş Lisesi dizisinin önemli oyuncularından birisi olan Cansu Sabancı ile ilgili halen fazla bilgi bulunmamaktadır. Yeni bir isim olan Cansu Sabancı, tiyatro oyunculuğu da yapmaktadır ve 2018’den bu yana Hayal Çalan Cadı/ Flora Şan adlı tiyatro oyununda sahne almaktadır. Cansu Sabancı ile ilgili daha fazla detaya ulaştığımızda bilgileri güncelleyeceğiz.

Sedef Çalışır: Genç ve Başarılı Oyuncu

1999 senesinde İzmir’de doğan Sedef Çalışır, İzmir Işılay Saygın Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’nde eğitim aldı. Daha sonra Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. 2021 senesinde Ankara Devlet Tiyatrosu’nda sahneye çıkmaya başlayan Sedef Çalışır, şu anda İstanbul’da yaşamaktadır. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi’nde Hareket Bilimi eğitim hayatına sürdürmektedir.

Erdem Şanlı: Bir Yetenek Parıltısı

Aslıhan Karalar: Başarılı Model ve Oyuncu
Aslıhan Karalar: Başarılı Model ve Oyuncu

Erdem Şanlı, 2 Eylül 1996 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Ünal Silver ve Barış Yıldız’dan aldığı oyunculuk eğitimleriyle kendini geliştirdi. İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon bölümünde eğitim aldı. İlk kez 2019 senesinde “Avlu” dizisiyle kamera karşısına geçen Erdem Şanlı, özellikle “Son Yaz” dizisiyle tanındı. En son “Ateş Kuşları” dizisinde rol aldı ve önceden “Yasak Elma”, “Aşk Mantık İntikam”, “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” gibi projelerde yer aldı.

Çağla Boz: Modellikten Oyunculuğa

1999 senesinde doğan Çağla Boz, modellik ve mankenlik yapmanın bunun yanında sosyal platformda da fenomen oldu. 5 Eylül 2019 tarihinde New York Fashion Week’te podyuma çıkan Çağla Boz, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Oyunculuk kariyerine 2021 senesinde “Sınır” dizisiyle adım attı. En son “Limit” dizisinde rol aldı ve özellikle “Kardeşlerim” dizisiyle tanındı.

Kurtuluş Lisesi Dizisinin Heyecan Verici Konusu

Gain platformunda seyirciyle bir araya gelecek olan “Kurtuluş Lisesi” dizisinin heyecanla beklenen konusu da merak ediliyor. Dizide, bir grup lise öğrencisi geçirdikleri otobüs kazası neticesinde hayatta kalma mücadelesi verecektir. İzleyicilere bu mücadele dolu hikaye eşlik edecek.

Kurtuluş Lisesi Dizisinde Tarzın Sembolleri: Oyuncu Kıyafetleri

Dikkat çekici genç kadrosuyla ön plana çıkan diziye ait oyuncu kıyafetleri de merak konusu. Biz de Kurtuluş Lisesi dizisinin kadrosunda bulunanki güzel isimlerin giydiği tüm kıyafetlerin, elbiselerin fotoğraflarını, marka ve fiyat detaylarını sayfamızda geniş bir şekilde biçimde sunacağız.

Kurtuluş Lisesi Dizisi Çekim Yerleri

Limit adlı Japon mangasından bir araya getirilen Kurtuluş Lisesi dizisinin çekim yerlerini araştırmaya koyulduk. Lakin bu konu ile ilgili yapımcılar halen bir açıklama yapmamıştır. Yani, Kurtuluş Lisesi dizisi nerede çekildiği halen belli değildir. Kurtuluş Lisesi dizisinin çekim yerleri belli olunca bizlerde sayfamıza ekleyeceğiz.

Kurtuluş Lisesi dizisi oyuncuları, konusu, kıyafetleri ve çekim yerlerini sizlerle paylaşımı yaptık. Sizlerde konu ile ilgili merak ettiğiniz şeyleri aşağıda bulunan yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

.ns_rele-related-post {
display: flex;
margin-bottom: 30px;
border: 1px solid #ccc;
padding: 20px;
}

.ns_rele-related-post-image {
flex: 0 0 20%;
margin-right: 20px;
}

.ns_rele-related-post-image img {
height: 103px;
display: block;
margin-left: auto;
width: -webkit-fill-available;
}

.ns_rele-related-post-content {
flex: 1;
}

.ns_rele-related-post-title {
font-size: 24px;
margin-top: 0;
margin-bottom: 3px;
}

.ns_rele-related-post-description {
font-size: 16px;
line-height: 1.5;
margin-bottom: 0;
overflow: hidden;
text-overflow: ellipsis;
}

.ns_rele-content {
display: -webkit-box;
-webkit-line-clamp: 3;
-webkit-box-orient: vertical;
overflow: hidden;
}
.ns_rele-content_line {
display: -webkit-box;
-webkit-line-clamp: 1;
-webkit-box-orient: vertical;
overflow: hidden;
}

@media (max-width: 400px) {
.ns_rele-related-post {
margin-bottom: 9px;
padding: 10px;
}

.ns_rele-content {
display: -webkit-box;
-webkit-line-clamp: 2;
-webkit-box-orient: vertical;
overflow: hidden;
}

.ns_rele-related-post-title {
font-size: 17px;
font-weight: 500;
}

.ns_rele-related-post-image {
margin-right: 5px;
}

.ns_rele-related-post-image img {
margin-top: 5px;
}
}
.table-scroll {
overflow: auto;
}

.table-scroll::-webkit-scrollbar {
width: 7px;
background-color: #f5f5f5;
border-radius: 5px;
height: 12px;
}

.table-scroll::-webkit-scrollbar-thumb {
border-radius: 5px;
background-color: #c5c5c5
}