ETS 2 – Ünal Türkiye Map Modu (1.47.x) Türkiye Haritası

ETS 2 – Ünal Türkiye Map Modu (1.47.x) Türkiye Haritası

tarafından
56
ETS 2 – Ünal Türkiye Map Modu (1.47.x) Türkiye Haritası

ETS 2 – Ünal Türkiye Map Modu (1.47.x) Türkiye Haritası, oyun bölümümüzde ETS 2 – Ünal Türkiye Map Modu (1.47.x) Türkiye Haritası modun detaylarını bir araya getirdik..

4.4/5

Euro Truck Simulator 2, oyun dünyasında en fazla bi hayli beğeni alan ve beğeni kazanan simülasyon çeşitlerinden biri olma özelliğini taşır. Tır kullanma oyunu denildiğinde ilk kez akla geldiği için, genelde bu bağlamda büyük bir ilgi ve rağbet bulunmaktadır. Gerçekçi bir fizik ve oyun motoru ile birlikte, oyuncuların gönlünü fethedecek bir yapı sizleri beklemektedir. Bu içeriğimizde de ETS 2 Ünal Türkiye haritası modu ile birlikte sizlerle paylaşımda bulunacağız. Dilerseniz kısaca mod ile alakalı gerekli bilgilere geçiş yapabiliriz.

ETS 2 Ünal Türkiye Map harita Modu

Tır kullanmayı sevenler genelde simülasyon tarafına büyük bir ilgi duymaktadırlar. Fiat markası da genelde bi hayli beğeni alan durumlardan biri olma özelliğini taşır. Bu nedenten dolayı da sizlerle birlikte Ünal Türkiye Map 1.47 modunu paylaşmaktayız. Uzun süredir bi hayli beğeni alan ve beğeni kazanan bir araç modu olması sebebiyle, sizlerin de seveceğini düşünmekteyim. Mod, oyun ile birlikte tamamen uyuşmaktadır. Bizler modları paylaşmadan önce bizzat deniyoruz ve sizlerle birlikte paylaşıma paylaşmak istedik. Bunun yanında oyunun uyumlu sürümüne kurulum sağladığınızda herhangi bir problem olmayacaktır. ETS 2 mod paylaşımlarımız, özellikle son haftalarda oyuncular aracılığıyla bir hayli beğenilmektedir. Bu nedenten dolayı mutlaka kategorimizde bulunan oyunlara göz atmanızı tavsiye etmekteyim.

Euro Truck Simulator 2 Ünal Türkiye Map modu içinde bulunan özelliklere kısaca maddeler halinde bir göz atalım. Bunun yanında sizlerde indirmiş olduğunuz modun detaylarını bi hayli hızlıca öğrenmiş olabilirsiniz.

  • Ünal map tr haritasını 1.47 sürümüne güncellenmiş versiyonudur.

Türkiye Map Modu (1.47.x)

Türkiye Map Modu (1.47.x)

Türkiye Map Modu (1.47.x)

Türkiye Map Modu (1.47.x)

Türkiye Map Modu (1.47.x)

Türkiye Map Modu (1.47.x)

Mod Hakkında
Yapımcı: ünalmap
Oyun Sürümü: ETS 2 Modları 1.47
Mod Türü: Tır

ETS 2 Ünal Türkiye Map Mod Kurulumu

Mod Kurulumu
  1. Aşağıdaki linkten ETS 2 Ünal Türkiye Map Modu bilgisayarınıza indirin.
  2. Bilgisayarımızdan Belgeler klasörünü açalım.
  3. Buradan ise Euro Truck Simulator 2 klasöründen Mod klasörüne girelim.
  4. İndirdiğiniz Rar içindeki .scs dosyalarını buraya atın.

ETS 2 Ünal Türkiye Map Modu İndir

Bu içeriğimizde sizlerle birlikte ETS 2 Ünal Türkiye Map mod indir paylaşımında bulunmaktayız. Bunun yanında sizlerde modu indirerek bi hayli hızlıca kurulum sağlayabilirsiniz. Mod bölümünde bir problem yaşamamanız için uyumlu olan sürümü kullanmanızı tavsiye etmekteyim. Bunun yanında oyun içinde herhangi bir donma, oyundan atma gibi problemler ile karşılaşmamış olacaksınızdır.

1.4.5 VERS : Ünal Türkiye Map Modunu İndir [1.47.x]
1.5 VERS : Ünal Türkiye Map Modunu İndir [1.47.x]