ETS 2 – Nooteboom Trailer Update Dorse Modu (1.46.x)

ETS 2 – Nooteboom Trailer Update Dorse Modu (1.46.x)

tarafından
12
ETS 2 – Nooteboom Trailer Update Dorse Modu (1.46.x)

ETS 2 – Nooteboom Trailer Update Dorse Modu (1.46.x), oyun bölümümüzde ETS 2 – Nooteboom Trailer Update Dorse Modu (1.46.x) modun detaylarını bir araya getirdik..

5/5

Bir tır oyunu ne kadar gerçekçi olabilir? İşte bu soruya SCS yapımcıları Euro Truck Simulator 2 ile birlikte yanıt vermektedirler. Uzun senelerdan bu yana simülasyon dünyasında popülerliğini koruyan ETS 2, her geçen gün daha fazla kitle ile karşılaşmaktadır. Bildiğiniz gibi ETS 2, bir tır sürme simülasyonudur. Bu noktada tabi mod yapımcıları oyuna farklı zevkler getirmektedir. Örnek olarak burada paylaşımı yaptığımız ETS 2 Nooteboom Trailer Update dorse modu da buna en iyi örneklerden biri olma özelliğini taşır. Gelin mod ile alakalı bilgilere bi hayli hızlıca geçiş sağlayalım.

ETS 2 Nooteboom Trailer Update Dorse Modu

Oyun Serüveni olarak her geçen gün farklı modlar paylaşmaktayız. Bilhassa de bu alanda ets 2 tır modu paylaşımlarımız göze çarpmaktadır. Tabi tır kullanırken de bunun yanı sıra dorseler olmazsa olmazlardan biri olma özelliğini taşır. Bizlerde bu içeriğimizde dorse paylaşımında bulunmaktayız. Bunun yanında sizlerde tır kullanırken fazla daha fazla zevk alabileceksinizdir. Burada paylaşmış olduğumuz dorse modu, 1.46 sürümü ile birlikte uyumludur. Mod yapımcıları güncelleme yaptıkça, bizlerde siz değerli okurlarımıza özel olarak güncellemelerimizi paylaşmaktayız. Sizlerde hemen bu içeriğimizde bulunan ETS 2 Nooteboom Trailer Update dorse mod indirmesini sağlayabilirsiniz. Aşağıda bulunan indirme bağlantılarına tıklamanız yeterli olacaktır. Orada reklamsız ve sorunsuz olarak indirme sağlayabilirsiniz.

Şimdi gelin dorse ile alakalı özelliklere bir göz atalım. Bunun yanında indirmiş olduğunuz ETS 2 dorse modu 1.46 modunu daha yakında zamandan tanımış olacaksınız.

  • Bağımsız dorse modudur,
  • Çok oyunculu desteği mevcuttur,
  • 3 farklı gövde,
  • 2 farklı şasi seçeneği,
  • Görünümlü destekler mevcuttur,
  • Aksesuarlar,
  • Ayarlama parçaları.

Nooteboom Trailer Update

Nooteboom Trailer Update

Mod Hakkında
Yapımcı: Adver, kazan1234
Oyun Sürümü: ETS 2 Dorse Modu 
Mod Türü: Dorse

ETS 2 Nooteboom Trailer Update Mod Kurulumu

Mod Kurulumu
  1. Aşağıdaki linkten ETS 2 Opel Astra K Modu bilgisayarınıza indirin.
  2. Bilgisayarımızdan Belgeler klasörünü açalım.
  3. Buradan ise Euro Truck Simulator 2 klasöründen Mod klasörüne girelim.
  4. İndirdiğiniz Rar içindeki .scs dosyalarını buraya atın.

ETS 2 Nooteboom Trailer Update Modu İndir

Bu içeriğimizde sizlerle birlikte ETS 2 Nooteboom Trailer Update mod indir paylaşımında bulunmaktayız. Bunun yanında sizlerde modu indirerek bi hayli hızlıca kurulum sağlayabilirsiniz. Mod bölümünde bir problem yaşamamanız için uyumlu olan sürümü kullanmanızı tavsiye etmekteyim. Bunun yanında oyun içinde herhangi bir donma, oyundan atma gibi problemler ile karşılaşmamış olacaksınızdır.

Nooteboom Trailer Update Modunu İndir [1.46.x]