ETS 2 – Mario Dünya Haritası Modu (1.46.x)

ETS 2 – Mario Dünya Haritası Modu (1.46.x)

tarafından
50
ETS 2 – Mario Dünya Haritası Modu (1.46.x)

ETS 2 – Mario Dünya Haritası Modu (1.46.x), oyun bölümümüzde ETS 2 – Mario Dünya Haritası Modu (1.46.x) modun detaylarını bir araya getirdik..

Değerlendirin

Euro Truck Simulator 2, oyun dünyasında en iyi ve beğeni kazanan simülasyon çeşitlerinden biri olma özelliğini taşır. Tır kullanma smilasyon oyunu denildiğinde ilk kez akla geldiğinden, genelde bu bağlamda büyük bir ilgi ve rağbet görülmektedirmaktadır. Gerçekçi grafikler ve oyun motoru ile birlikte, oyuncuların gönlünü fethedecek bir smilasyon yapısı ve çeşitli oyun pamları (haritaları) sizleri beklemektedir. Bu içeriğimizde de ETS 2 Mario Dünya Haritası modu ile birlikte sizlerle paylaşımda bulunacağız.

ETS 2 Mario Dünya Haritası Modu

Tır kullanmayı sevenler genelde simülasyon tarafına büyük bir ilgi duymaktadırlar. Bu nedenten dolayı da sizlerle birlikte Mario Dünya Haritası 1.46 modunu paylaşmaktayız. Uzun süredir bi hayli beğeni alan ve beğeni kazanan bir araç modu olması sebebiyle, sizlerin de seveceğini düşünmekteyim. Mod, oyun ile birlikte tamamen 1.47 sürümü ile uyuşmaktadır. Bizler modları paylaşmadan önce bizzat deniyoruz ve sizlerle birlikte paylaşıma paylaşmak istedik. Bunun yanında oyunun uyumlu sürümüne kurulum sağladığınızda herhangi bir problem olmayacaktır. ETS 2 Harita modu paylaşımlarımız, özellikle son haftalarda oyuncular aracılığıyla bir hayli beğenilmektedir. Bu nedenten dolayı mutlaka kategorimizde bulunan oyunlara göz atmanızı tavsiye etmekteyim.

Euro Truck Simulator 2 Mario Dünya Haritası modu içinde bulunan özelliklere kısaca liste halinde bir göz atalım. Bunun yanında sizlerde indirmiş olduğunuz modun detaylarını bi hayli hızlıca öğrenmiş olabilirsiniz.

  • Mario Dünya Haritası modunu ekler
  • sürüm : 1.46

ETS 2 - Mario Dünya Haritası Modu

ETS 2 – Mario Dünya Haritası Modu

ETS 2 - Mario Dünya Haritası Modu

ETS 2 – Mario Dünya Haritası Modu

 

Mod Hakkında
Yapımcı: maps
Oyun Sürümü: ETS 2 harita Modları
Mod Türü: Maps

ETS 2 Mario Dünya Haritası Mod Kurulumu

Mod Kurulumu
  1. Aşağıdaki linkten ETS 2 Mario Dünya Haritası Modu bilgisayarınıza indirin.
  2. Bilgisayarımızdan Belgeler klasörünü açalım.
  3. Buradan ise Euro Truck Simulator 2 klasöründen Mod klasörüne girelim.
  4. İndirdiğiniz Rar içindeki .scs dosyalarını buraya atın.

ETS 2 Mario Dünya Haritası Modu İndir

Bu içeriğimizde sizlerle birlikte ETS 2 Mario Dünya Haritası mod indir paylaşımında bulunmaktayız. Bunun yanında sizlerde modu indirerek bi hayli hızlıca kurulum sağlayabilirsiniz. Mod bölümünde bir problem yaşamamanız için uyumlu olan sürümü kullanmanızı tavsiye etmekteyim. Bunun yanında oyun içinde herhangi bir donma, oyundan atma gibi problemler ile karşılaşmamış olacaksınızdır.

Mario Dünya Haritası Modunu İndir [1.46.x]