ETS 2 MAN TGX 2020 Tuning Mod (1.49.x)

ETS 2 MAN TGX 2020 Tuning Mod (1.49.x)

tarafından
10
ETS 2 MAN TGX 2020 Tuning Mod (1.49.x)

ETS 2 MAN TGX 2020 Tuning Mod (1.49.x), oyun bölümümüzde ETS 2 MAN TGX 2020 Tuning Mod (1.49.x) modun detaylarını bir araya getirdik..

Değerlendirin

ETS 2 MAN TGX 2020 Tuning Mod Euro Truck Simulator 2, oyun dünyasında en fazla bi hayli beğeni alan ve beğeni kazanan simülasyon çeşitlerinden biri olma özelliğini taşır. Tır kullanma oyunu denildiğinde ilk kez akla geldiği için, genelde bu bağlamda büyük bir ilgi ve rağbet bulunmaktadır. Gerçekçi bir fizik ve oyun motoru ile birlikte, oyuncuların gönlünü fethedecek bir yapı sizleri beklemektedir. Bu içeriğimizde de ETS 2 MAN TGX 2020 Tuning modu ile birlikte sizlerle paylaşımda bulunacağız. Dilerseniz kısaca mod ile alakalı gerekli bilgilere geçiş yapabiliriz.

ETS 2 MAN TGX 2020 Tuning Modu

Tır kullanmayı sevenler genelde simülasyon tarafına büyük bir ilgi duymaktadırlar. Fiat markası da genelde bi hayli beğeni alan durumlardan biri olma özelliğini taşır. Bu nedenten dolayı da sizlerle birlikte MAN TGX 2020 Tuning 1.49 modunu paylaşmaktayız. Uzun süredir bi hayli beğeni alan ve beğeni kazanan bir araç modu olması sebebiyle, sizlerin de seveceğini düşünmekteyim. Mod, oyun ile birlikte tamamen uyuşmaktadır. Bizler modları paylaşmadan önce bizzat deniyoruz ve sizlerle birlikte paylaşıma paylaşmak istedik. Bunun yanında oyunun uyumlu sürümüne kurulum sağladığınızda herhangi bir problem olmayacaktır. ETS 2 mod paylaşımlarımız, özellikle son haftalarda oyuncular aracılığıyla bir hayli beğenilmektedir. Bu nedenten dolayı mutlaka kategorimizde bulunan oyunlara göz atmanızı tavsiye etmekteyim.

Euro Truck Simulator 2 MAN TGX 2020 Tuning Mod modu içinde bulunan özelliklere kısaca maddeler halinde bir göz atalım. Bunun yanında sizlerde indirmiş olduğunuz modun detaylarını bi hayli hızlıca öğrenmiş olabilirsiniz.

Mod Bilhassari

Features
-Chassi 4×2 Lower
-2 Lower spoiler variants
-2 Upper spoiler variants
-Hella Orange Lollys
-Lightbox
-Front Paint Filter
-Paint Sun Visor Paint
-Sun Visor Spitz also in Paint
-2 Airbars
-2 Lightbar Front Lip
-1 Lightbar Radiator
-2 Cabins Reflector
-Chassi Plate Paint
-Rear Bumper Paint
-Marker Lights Rubber Optics For Trailer
-High Beams For Lightbars
-Hella Smalllight Orange,White,Red
-Tail Lights Cabin Rear Wall
-Kick with Slots in Chrome with MAN Punching
-Exhaust Lightbar with Slots L/R
-Wind deflector/rain deflector Plastic window pane
-Lightbar Roof

Mod Hakkında
Yapımcı: Zipi
Oyun Sürümü: ETS 2 Tır Modu
Mod Türü: Modifiye

MAN TGX 2020 Tuning Mod

ETS 2 MAN TGX 2020 Tuning Mod Kurulumu

Mod Kurulumu
  1. Aşağıdaki linkten MAN TGX 2020 Tuning Modu bilgisayarınıza indirin.
  2. Bilgisayarımızdan Belgeler klasörünü açalım.
  3. Buradan ise Euro Truck Simulator 2 klasöründen Mod klasörüne girelim.
  4. İndirdiğiniz Rar içindeki .scs dosyalarını buraya atın.

ETS 2 MAN TGX 2020 Tuning Modu İndir

Bu içeriğimizde sizlerle birlikte ETS 2 MAN TGX 2020 Tuning Modu indir paylaşımında bulunmaktayız. Bunun yanında sizlerde modu indirerek bi hayli hızlıca kurulum sağlayabilirsiniz. Mod bölümünde bir problem yaşamamanız için uyumlu olan sürümü kullanmanızı tavsiye etmekteyim. Bunun yanında oyun içinde herhangi bir donma, oyundan atma gibi problemler ile karşılaşmamış olacaksınızdır.

MAN TGX 2020 Tuning Modunu İndir [1.49.x]