ETS 2 Gerçekçi AI Trafik Modu (1.49.x)

ETS 2 Gerçekçi AI Trafik Modu (1.49.x)

tarafından
13
ETS 2 Gerçekçi AI Trafik Modu (1.49.x)

ETS 2 Gerçekçi AI Trafik Modu (1.49.x), oyun bölümümüzde ETS 2 Gerçekçi AI Trafik Modu (1.49.x) modun detaylarını bir araya getirdik..

Değerlendirin

ETS 2 Gerçekçi AI Trafik Modu Euro Truck Simulator 2, oyun dünyasında en fazla bi hayli beğeni alan ve beğeni kazanan simülasyon çeşitlerinden biri olma özelliğini taşır. Tır kullanma oyunu denildiğinde ilk kez akla geldiği için, genelde bu bağlamda büyük bir ilgi ve rağbet bulunmaktadır. Gerçekçi bir fizik ve oyun motoru ile birlikte, oyuncuların gönlünü fethedecek bir yapı sizleri beklemektedir. Bu içeriğimizde de ETS 2 Gerçekçi AI Trafik Modu  ile birlikte sizlerle paylaşımda bulunacağız. Dilerseniz kısaca mod ile alakalı gerekli bilgilere geçiş yapabiliriz.

ETS 2 Gerçekçi AI Trafik Modu

Tır kullanmayı sevenler genelde simülasyon tarafına büyük bir ilgi duymaktadırlar. Fiat markası da genelde bi hayli beğeni alan durumlardan biri olma özelliğini taşır. Bu nedenten dolayı da sizlerle birlikte Gerçekçi AI Trafik Modu 1.49 modunu paylaşmaktayız. Uzun süredir bi hayli beğeni alan ve beğeni kazanan bir araç modu olması sebebiyle, sizlerin de seveceğini düşünmekteyim. Mod, oyun ile birlikte tamamen uyuşmaktadır. Bizler modları paylaşmadan önce bizzat deniyoruz ve sizlerle birlikte paylaşıma paylaşmak istedik. Bunun yanında oyunun uyumlu sürümüne kurulum sağladığınızda herhangi bir problem olmayacaktır. ETS 2 mod paylaşımlarımız, özellikle son haftalarda oyuncular aracılığıyla bir hayli beğenilmektedir. Bu nedenten dolayı mutlaka kategorimizde bulunan oyunlara göz atmanızı tavsiye etmekteyim.

Euro Truck Simulator 2 Gerçekçi AI Trafik Modu modu içinde bulunan özelliklere kısaca maddeler halinde bir göz atalım. Bunun yanında sizlerde indirmiş olduğunuz modun detaylarını bi hayli hızlıca öğrenmiş olabilirsiniz.

Mod Bilhassari

Kullanıcıları indirmeye teşvik etmek için D.B Creation ETS 2 moduyla alakalı bazı madde işaretleri:

– D.B Creation, Euro Truck Simulator 2 (ETS 2) için çeşitli modlar sunar.
– D.B Creation’ın modları oyun içi trafik sistemini geliştirir ve çeşitli iyileştirmeler sağlar.
– D.B Oluşturma modları, kullanıcıların oyun deneyimini yeni bir düzeyye taşımasına olanak tanır.
– D.B Creation’ın modları geliştirilen AI, daha fazla varyasyon, daha iyi ses ve doku ve çok daha yükseksını içeriyor.
– D.B Creation, ETS 2’nin en son sürümleriyle uyumlu olduklarından emin olmak için modlarındaki güncellemeleri düzenli olarak yayınlar.
– D.B Oluşturma modlarını indirmek için kullanıcılar resmi ana sayfayı ziyaret edebilir.
– D.B Oluşturma ana sayfasında, kullanıcılar modlar ile ilgili daha fazla bilgi bulabilir ve kalitelerini kendileri görebilirler.
– D.B Creation’ın modları ETS 2 topluluğu içinde popülerdir ve olumlu eleştiriler almıştır.
– Kullanıcılar, ETS 2’deki oyun deneyimini kişiselleştirmek ve geliştirmek için D.B Creation’ın modlarını kullanabilir.
– D.B Creation bunun bunun yanında ETS 2 için düzey tasarımı ve AI oyun modifikasyonu sunarak kullanıcıların oyunu özelleştirmeleri için ek seçenekler sunar.

Bunların yalnızca madde işaretleri olduğunu ve daha fazla bilginin resmi D.B Oluşturma ana sayfasında bulunabileceğini lütfen unutmayın.

D.B Creation’ın Trafik Yoğunluğu Modu, gerçekçi ve sürükleyici bir simülasyon arayan her ETS2 hayranı için bir zorunluluktur.
Bugün indirin ve farkı yaşayın!

Mod Hakkında
Yapımcı: D.B Creation Dev Team Germany aracılığıyla ETS 2 modları
bir lisans altında
Creative Commons Atıf – Ticari olmayan – Türev Yok 4.0 Uluslararası Lisans.
Çalışmalarına dayanarak
SCS Yazılımı S.R.O
Oyun Sürümü: ETS 2 Otobüs Modu
Mod Türü: Otobüs 

AI Traffic Mod by D.B Creation for ETS2 1.49 2

AI Traffic Mod by D.B Creation for ETS2 1.49 3

ETS 2 Gerçekçi AI Trafik Modu Mod Kurulumu

Mod Kurulumu
  1. Aşağıdaki linkten Gerçekçi AI Trafik Modu bilgisayarınıza indirin.
  2. Bilgisayarımızdan Belgeler klasörünü açalım.
  3. Buradan ise Euro Truck Simulator 2 klasöründen Mod klasörüne girelim.
  4. İndirdiğiniz Rar içindeki .scs dosyalarını buraya atın.

ETS 2 Gerçekçi AI Trafik Modu İndir

Bu içeriğimizde sizlerle birlikte ETS 2 Gerçekçi AI Trafik Modu indir paylaşımında bulunmaktayız. Bunun yanında sizlerde modu indirerek bi hayli hızlıca kurulum sağlayabilirsiniz. Mod bölümünde bir problem yaşamamanız için uyumlu olan sürümü kullanmanızı tavsiye etmekteyim. Bunun yanında oyun içinde herhangi bir donma, oyundan atma gibi problemler ile karşılaşmamış olacaksınızdır.

Gerçekçi AI Trafik Modu İndir [1.49.x]