Eskihisar Topçular Feribot Ücreti 2024

tarafından
10
Eskihisar Topçular Feribot Ücreti 2024

Eskihisar Topçular Feribot Ücreti 2024, blog bölümümüzde Eskihisar Topçular Feribot Ücreti 2024 ile ilgili bilgi topladık.

Eskihisar Topçular Feribot Ücreti 2024

  • Eskihisar Topçular Feribot Ücreti
  • Eskihisar Feribot Fiyatları 2024
  • Topcular Eskihisar Araba Ucreti 2024
  • Topçular Eskihisar Fiyat 2024
    • Eskihisar Topçular Feribot Seferleri Çalışıyor mu?

Eskihisar topçular feribot ücreti 2024 senesinde fiyatları nasıl? Eskihisar feribot fiyat aralıkları, topcular eskihisar araba ücreti 2024 gibi soruları bu makalemizde yanıtlandırıyor bulunacağız. Bildiğiniz üzere gelen zamlar ile birlikte kafasında soru işareti bir araya gelen bireyler bu gibi aramalar yapabiliyorlar. Bu konumuzun içeriğini de, bu gibi sorular ve yanıtları oluşturuyor olacak. Bakalım en güncel ücretler ne durumda.

Yolculuğunu Eskihisar Topçular rotasında yapacak olan arkadaşlar için, İDO seferlerini kullanacak bireyler için, eskihisar topçular feribot civarlarında ne kadar oldu gibi sorular çok fazla sorulmaya başlandı. Aynı zamanda, en sık kullanılan rotalardan biri olma özelliğine sahip. Buna benzer nedenlerden dolayı da çok fazla arananların başında gelmesi kaçınılmaz oluyor. Ve başka geçiş alternatiflerinin de daha yüksek ücretli olması gibi nedenler de, bireylerin bu rotayı tercih etmesine neden oluyor diyebiliriz. Her sene fiyatı 2-3 kez civarlarında artış gösterebiliyor. Bunu göz önünde bulundurunuz. Buna benzer bilgilerin sonrasında da, geniş bir şekilde fiyat bilgisine geçebiliriz.

eskihisar topcular feribot ücreti 2024
eskihisar topcular feribot ücreti 2024

Eskihisar Topçular Feribot Ücreti

Hemen aşağıdaki tabloda eskihisar topçular feribot ücreti listesini hem yalnızca gidiş, hem de gidiş dönüş olarak ikiye ayrılmak üzere göreceksiniz. Ayrıca, aradığınız araca özel fiyatlandırma da tabloveyahildir. Böylelikle, kullandığınız aracın türüne göre yalnızca gidiş yahut gidiş dönüş fiyatının ne olduğunu öğrenebilirsiniz.

Eskihisar Topçular Feribot Taşıt Çeşitleri Eskihisar Topçular Feribot Gidiş/Gişe Ücreti 2024 Gidiş Dönüş Ücreti
Otomobil, Minivan, Jeep 145 TL 275TL
Minibüs, Midibüs, Kamyonet 185 TL 360TL
Kamyon, Otobüs 260 TL 520TL
Dorseli Çekiciler 365 TL 700TL
Motosiklet 75 TL 140TL
Eskihisar Topçular Feribot Ücreti 2024
Eskihisar-Topçular Yaya Yolcu Fiyatı: Miktar:
İstanbul Kart 3,5 TL
İstanbul Kart(İndirimli) 2,5 TL
eskihisar feribot fiyat aralıkları 2024

Eskihisar Feribot Fiyatları 2024

Eskihisar Topçular yolculuğu, hemen hemen 30-45 dakika civarı sürüyor diyebiliriz. Eskihisar Topçular arası seferler pandemi kaynaklı gibi özel nedenler dışında sürdürmektedir. Yukarda bulunan ücret tablosunun ise, anlık zamlara göre değişkenlik gösterme ihtimali olduğunu unutmayınız. Eskihisar feribot fiyat aralıkları 2024 senesi için yukarda belirtmiş olduğumuz gibiydi.

Topcular Eskihisar Araba Ucreti 2024

Topçular eskihisar araba ücreti 2024 senesinde güncel bir şekilde 145 TL’dir. Aynı zamanda minivan ve jeep araçlar da araba ile aynı fiyat tarifesine sahiptir. Yani, minivan ve jeepler için de 145 TL gibi bir ücret mevcuttur. Herhangi bir zam gelmesi halinde yazımızı güncelleyeceğiz. Zamlardan daha hızlı haberdar olabilmemiz için, yorum bölümünden bizlere bilgilendirmelerde bulunabilirsiniz.

Eskihisar feribot fiyat aralıkları 2024, topcular eskihisar araba ucreti 2024.

Feribot veya vapur, trafik sorunu yaşamak istemeyen bireylerin ilk tercihlerinden biridir. Lakin, 2024’de feribot seferleri fiyat aralıklarında da artış olması, bu artışa katkıda bulundu. Birçok kişi vapurların 2024 için geçerli olduğunu düşünüyor.

Topçular Eskihisar Fiyat 2024

İstanbul’da köprü ve Avrasya tüneli geçiş fiyatlarınin artması diğer ulaşım yollarını da etkiliyor. Sonuç olarak Topçular Yalova vapurunu kullananlar barajın fiyatına şaşırıyor. Feribot, ulaşım sorunu olmaması ve bi hayli hızlı bir ulaşım yolu olması sebebiyle bir çok kişi aracılığıyla tercih edilen ulaşım şeklidir ve fiyat artışları halkı doğrudan etkilemiştir.

Topçular Eskihisar Fiyat 2024, Yalova tek yön feribot fiyat aralıkları araç tipine göre değişiklik göstermektedir. Motosiklet ile tek yön 55 TL, yolcu minibüs cipi 110 TL. Ayrıca vapur, minibüs-midibüs yahut pikap ile gelenler bir sefer için 140 TL ödemek zorunda kalacak. Kamyon ve otobüsler 200 TL, treyler ve 4-5 dingilli kamyonlar 285 TL ödemeli. Lakin, ücretsiz feribot seyahati sunarsanız, daha uygun fiyatlar bulacaksınız.

Eskihisar Topçular Feribot Seferleri Çalışıyor mu?

Eskihisar Topçular feribot seferleri 7/24 saat boyunca hizmet vermektedir. 20 dakikaya kadar aralıklarla gerçekleştirilen yolculuklarda hemen hemen sürüş süresi 30 dakika ile 45 dakika içindedır. Eskihisar Topçular Vapurları günde 24 saat, maksimum 20 dakika aralıklarla sefer yapmaktadır. Sorunun cevabı evet eskihisar topçular feribot seferleri çalışıyordur.

Eskihisar topçular feribot ücreti 2024 listesi güncel bir şekilde makalemizde sizlerleydi. Elimizden geldiğince en yeni fiyatlamaları siz değerli okurlarımıza sunmaya çalışıyoruz. Teşekkürler.