Bir Derdim Var Dizisi Müzikleri, Çalan Şarkılar ve Sözleri

tarafından
13
Bir Derdim Var Dizisi Müzikleri, Çalan Şarkılar ve Sözleri

Bir Derdim Var Dizisi Müzikleri, Çalan Şarkılar ve Sözleri, dizi bölümümüzde Bir Derdim Var Dizisi Müzikleri, Çalan Şarkılar ve Sözleri başlıklı yazımızın detayları.

Birce Akalay ve Mert Fırat’ın başrollerinde olduğu Bir Derdim Var dizisi, İtalyan yapımı Oltre La Soglia’nın uyarlaması. Dizi müzikleri ve şarkı kelimeleri de seyirciler aracılığıyla merak ediliyor. Sizler için Bir Derdim Var dizisinde çalan tüm şarkıları ve kelimelerini bir araya getirdik. Kanal D’de yayına girecek diziye dair aradığınız her şey burada.

Bir Derdim Var Dizisinde Çalan Şarkılar ve Sözleri

Bir Derdim Var dizisi, adını Mor ve Ötesi’nin bi hayli beğeni alan şarkısı Bir Derdim Var’dan almıştır ve müziklerini Aytekin Ataş yapmaktadır. Mor ve Ötesi, ilk kez bir projenin müzik süpervizörlüğünü üstlenmiştir. Dizide sürekli olarak çalan Bir Derdim Var şarkısı da adını diziden almıştır. Biz de siz değerli okurlarımız için Bir Derdim Var şarkısının kelimelerini bir araya getirdik ve dizide başka bir şarkı çaldığı zaman da kelimelerini sayfamıza eklemeye devam edeceğiz. Heyecan verici Bir Derdim Var dizisi ile ilgili aradığınız her şey burada.

Mor ve Ötesi – Bir Derdim Var

Bir Derdim Var dizisi, adını Mor ve Ötesi’nin bi hayli beğeni alan şarkısı Bir Derdim Var’dan almıştır ve müziklerini Aytekin Ataş yapmaktadır. Mor ve Ötesi, ilk kez bir projenin müzik süpervizörlüğünü üstlenmiştir. Dizide sürekli olarak çalan Bir Derdim Var şarkısı da adını diziden almıştır. Şarkının kelimeleri bi hayli etkileyici ve içten bir biçimde dile getirilmiştir. Bir derdim var artık, tutamam içimde, gitsem nereye kadar, kalsam neye yarar? gibi dizeler, seyircilerin duygularına tercüman olacak cinsten. Şarkıda geçen Herkes neden düşman, herkes neden düşman? sorusu da bi hayli düşündürücü. Siz de Bir Derdim Var dizisini izlerken, bu şarkının kelimelerindeki derin anlamlara kulak verin. Heyecan verici Bir Derdim Var dizisi ile ilgili aradığınız her şey burada.

Bir Derdim Var Dizi Müziği

Bir Derdim Var dizisi, oyuncu kadrosu kadar müzikleriyle de gözleri üstüne topluyor. Engin Hepileri, Neslihan Arslan, Erdem Şenocak, Başak Gümülcinelioğlu, İdil Sivritepe, Sami Aksu ve Sennur Nogaylar gibi başarılı isimlerin olduğu dizi, müzikleriyle de seyircileri etkisi altına alıyor. Dizinin müziklerinin yapımını Aytekin Ataş üstlenirken, Mor ve Ötesi’nin bi hayli beğeni alan şarkısı Bir Derdim Var da dizinin müziklerinde yer alıyor. Dizide sürekli olarak çalan şarkılar içinde Bir Derdim Varın bunun yanında Gözlerimi Kapatsam, Karanlıkta, Kıyamet, Sonsuzluk gibi şarkılar da yer alıyor. Dizinin müzikleri, sahnelerin atmosferini yansıtması ve duygusal anları daha da güçlendirmesiyle gözleri üstüne topluyor. Bir Derdim Var dizisi ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi sayfamızda bulacaksınızdır.

.ns_rele-related-post {
display: flex;
margin-bottom: 30px;
border: 1px solid #ccc;
padding: 20px;
}

.ns_rele-related-post-image {
flex: 0 0 20%;
margin-right: 20px;
}

.ns_rele-related-post-image img {
height: 103px;
display: block;
margin-left: auto;
width: -webkit-fill-available;
}

.ns_rele-related-post-content {
flex: 1;
}

.ns_rele-related-post-title {
font-size: 24px;
margin-top: 0;
margin-bottom: 3px;
}

.ns_rele-related-post-description {
font-size: 16px;
line-height: 1.5;
margin-bottom: 0;
overflow: hidden;
text-overflow: ellipsis;
}

.ns_rele-content {
display: -webkit-box;
-webkit-line-clamp: 3;
-webkit-box-orient: vertical;
overflow: hidden;
}
.ns_rele-content_line {
display: -webkit-box;
-webkit-line-clamp: 1;
-webkit-box-orient: vertical;
overflow: hidden;
}

@media (max-width: 400px) {
.ns_rele-related-post {
margin-bottom: 9px;
padding: 10px;
}

.ns_rele-content {
display: -webkit-box;
-webkit-line-clamp: 2;
-webkit-box-orient: vertical;
overflow: hidden;
}

.ns_rele-related-post-title {
font-size: 17px;
font-weight: 500;
}

.ns_rele-related-post-image {
margin-right: 5px;
}

.ns_rele-related-post-image img {
margin-top: 5px;
}
}
.table-scroll {
overflow: auto;
}

.table-scroll::-webkit-scrollbar {
width: 7px;
background-color: #f5f5f5;
border-radius: 5px;
height: 12px;
}

.table-scroll::-webkit-scrollbar-thumb {
border-radius: 5px;
background-color: #c5c5c5
}