Bim Peynir Fiyatları 2024 (Krem, Labne, Süzme)

tarafından
9
Bim Peynir Fiyatları 2024 (Krem, Labne, Süzme)

Bim Peynir Fiyatları 2024 (Krem, Labne, Süzme), blog bölümümüzde Bim Peynir Fiyatları 2024 (Krem, Labne, Süzme) ile ilgili bilgi topladık.

Bim Peynir Fiyatları 2024 (Krem, Labne, Süzme)

  • Bim Peynir Fiyatları
  • Bim Kaşar Peyniri Fiyatları
    • Peynir Fiyatları 2024 Güncel

Bim raflarında en fazla tercih edilen bir diğer ürün ise peynir. Bim peynir fiyat aralıkları 2024 ağustos ayında sizlerle, krem, labne, süzme, kaşar, çeçil, üçgen, tel gibi çok fazla çeşitlerle müşterilerin beğenisine sunulan Peynir çeşitleri bi hayli fazla sayıda müşteri aracılığıyla tercih edilmekte. Peynir fiyat aralıkları 2024 senesinde da her geçen sene olduğu gibi zamlı bir biçimde karşımıza çıkacak. Hadi, o listeye hep birlikte göz atalım.

Bim Peynir Fiyatları

bim kaşar beyaz peynir fiyat aralıkları 2024

Müşterilerin, bireylerin bir çoğu alışverişe gitmeden fiyat listesi ne durumdadır diye merak edebiliyorlar. Haliyle de Google üzerinden peynir fiyat aralıkları 2024‘de ne kadar oldu? Gibi aramalar, sorgular yapıyorlar. Bilhassa, Bim gibi ulaşılması kolay ve pratik marketler şimdilerde çok revaçta. Bundan dolayı, bim peynir fiyat aralıkları çok fazla aranılıyor.

Gerek uygun fiyat olanakları olsun, gerek ulaşımın kolay olması olsun, gerekse de her türlü her çeşit ürünün basit bir şekilde bulunabilmesi yönünden olsun bu marketler bireylerin bu gibi nedenlerden dolayı fazlaca ilgilerini kazanmış durumdalar. Labne peyniri gibi helal sertifikasına uygun peynirler, özellikle çok fazla tercih edilen peynirler olarak karşımıza çıkıyorlar. Güzel bir kahvaltı yapmak isteyen, güne lezzetle başlamak isteyen insanlar kahvaltıda peynir tercih ediyor.

Bim Peynir Çeşidi: Fiyatı:
Bim Binvezir Beyaz Peynir (Koyun Keçi Sütlü 350G) 32TL
Peysan (Beyaz Peynir Tam Yağlı 300G) 18TL
Binvezir (Ezine İnek Peyniri 400G) 28TL
Aknaz (Beyaz Peynir 600G) 36TL
Aknaz (Beyaz Peynir Yarım Yağlı 500G) 20TL
Hellim Peynir (225G) 16,5TL
Teksüt (Antep Örgü Peynir) 21,3TL
Kerem Çubuk (Toptane Peyniri 250G) 18.5TL
Üç Köşem (Eritme Peyniri Tam Yağlı 8*15G) 7.3TL
Kerem (Taze Peynir 200G) 10TL
Kerem (Labne 300G) 12TL
Yemeli Mihaliç Peyniri 250 G 1.5TL
Şavak Tulum Peyniri 500 G 24TL
Aknaz Beyaz Peynir Tam Yağlı 1KG 37TL
Aknaz Beyaz Peynir Tam Yağlı 750 G 31TL
Dost Süzme Peynir 500 G 25.5TL
Dost Süzme Peynir 1 KG 60TL
Dost Süzme Peynir Tam yağlı 500 G 29.5TL
bim peynir fiyat tablosu

Bim Kaşar Peyniri Fiyatları

Kaşar peyniri fiyatı, ürünlerin fiyat aralıklarındaki artıştan etkilenir. Son haber kanallarına göre fiyat artışı az da olsa ürünlerin fiyatı halfiyatı yüksek denilebilir. Bim mağazasındaki son peynir fiyat aralıklarını sizin için sunduk. Bim kaşar peyniri fiyat aralıkları 2024 senesi için de bi hayli araştırma konusu olmuştur. İnsanlar, kahvaltıda tost ve benzeri gıdalarla öğün yapmayı bi hayli severler.

Bim Kaşar Peyniri Çeşidi: Fiyatı:
Kaanbey (Taze Kaşar Tam Yağlı 700G) 46,5TL
Aknaz (Dilimli Tost Peyniri 500G) 50TL
Trakya (Eski Kaşar Peyniri 300G) 30,5TL
Aknaz (Taze Kaşar 1KG) 110TL
Peysan (Taze Kaşar 650G) 43TL
Aknaz (Tost Peyniri 1KG) 89TL

Peynir Fiyatları 2024 Güncel

Yazımızın bu bölümündeysa bir videolu anlatım sizlerle olacak. Güncel olarak Bim marketinde çekilmiş bir peynir fiyat videosunu hemen aşağıda siz değerli okurlarımız için paylaşmak istedik. İzleyerek videolu bir anlatım da yapabilirsiniz.

Bim Hangi Peynir Güzel?

Bim’de en fazla tercih edilen peynir markası Aknaz’dır. Eğer, arz talep dengesine göre bir sıralama yapacak olursak Aknaz’ın bi hayli fazla seçildiğini ve güzel olduğunu söyleyebililiriz.

Aknaz Peynir Helal mi?

Sorunun cevabı, evet. Aknaz peynir helal tüketim için geçerli bir üründür.

bim peynir fiyat aralıkları
bim peynir fiyat aralıkları

Yazımız hazırlanırken mevcut olan, en güncel bim peynir fiyat aralıkları listesini sizlerle paylaşmaya çalıştık. Ayrıca Bim Süt Fiyatları konumuzu da okuyarak süt fiyat aralıkları ile ilgili bilgi edinebilirsiniz. Ya da yumurta fiyat aralıklarını düşünüyorsanız Bim Yumurta Fiyatları yazımıza inceleyebilirsiniz. Herkese iyi alışverişler ve yeni seneler dileriz!